Goede regels maken goede vrienden

Bij aankomst

  • Jullie zullen door mijzelf warm ontvangen worden en een rondleiding krijgen in de woning zodat alles duidelijk is voor een aangenaam verblijf.
  • Indien er onregelmatigheden zijn gelieve deze bij aankomst onmiddellijk te melden.
  • Ikzelf woon aan de andere kant van de woning zonder dat mijn aanwezigheid zal opgemerkt worden. Zo kan ik elke ochtend de jacuzzi op punt zetten, indien gewenst voor mijn gasten naar de bakker gaan, wandelroutes tonen, onverwachts een verse taart bakken voor na jullie wandeling, noem maar op… Ik zal steeds beschikbaar zijn voor mijn gasten maar enkel indien gewenst om jullie uiteraard volledige privacy te garanderen.

Tijdens het verblijf

De verwarming wordt geregeld vanop afstand, indien te koud of te warm gelieve de eigenaar een sms-je sturen(0472/60.40.44) en in geen geval de thermostaat zelf veranderen.

Voor 8u en na 22u gelieve buiten geen luide muziek of lawaai maken, dit uit respect voor de verre buren en bewoners van het dorp. Dit zal u ook dadelijk de kans geven om wild te spotten 😉

Indien u de slaapkamers wil verluchten tijdens de wintermaanden gelieve de verwarming van de betreffende kamer dicht te draaien.

Honden

Honden zijn meer dan welkom! Dit mag van mij zonder extra te betalen. Ik reken dan ook op wat bereidwilligheid van uw kant:

  • Geen hondenpoep achter laten op het terrein.
  • Geen honden in de bedden of op de zetels, dit is ABSOLUUT niet toegelaten!

Indien dit reglement niet gerespecteerd wordt kan dit leiden tot het inhouden van huurwaarborg.